logo-vodu
اخبارسلامت-خارجی
                  
۱۳۹۶/۱۰/۲۷
                
11 ماه قبل

روغن نارگیل ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد

روغن زیتون-ریسک بیماری قلبی-سکته مغزی-میوه نارگیل

طبق مطالعه اخیر، مصرف روزانه روغن نارگیل به مدت تنها چهار هفته ریسک بیماری قلبی و سکته را کاهش می دهد.

از آنجائیکه گفته می شود روغن نارگیل حاوی ۹۰ درصد چربی اشباع است در سال های اخیر به عنوان یکی از سالم ترین روغن ها شناخته شده است.

مطالعات نشان داده است این روغن دارای خواص متعددی بوده و برای مشکلات ریزش مو و دندان تا مشکلات پوستی مفید است.

اما مطالعه اخیر نشان داده است این روغن می تواند در درمان بسیاری از موارد جدی تر نظیر مشکلات قلبی هم مفید باشد.

محققان دانشگاه کمبریج بر روی ۹۴ فرد داوطلب ۵۰ تا ۷۵ سال که دارای سابقه بیماری قلبی یا دیابت بودند، این مطالعه را انجام دادند.

آنها شرکت کنندگان را به سه گروه تقسیم کردند و از آنها خواستند روزانه به مدت چهار هفته ۵۰ گرم یا حدود سه قاشق غذاخوری روغن نارگیل، یا روغن زیتون تصفیه نشده یا کره بدون نمک مصرف کنند. آنها سپس نحوه تاثیر این چربی ها را بر میزان کلسترول داوطلبان بررسی کردند.

یافته ها نشان داد شرکت کنندگانی که کره مصرف کرده بودند به طورمیانگین ۱۰ درصد کلسترول LDLشان، موسوم به کلسترول بد، کاهش یافته بود. آنهایی که روغن زیتون مصرف کرده بودند شاهد کاهش نسبی میزان LDL و ۵ درصد افزایش میزان کلسترول HDL، که به کلسترول خوب معروف است، بودند.

اما شرکت کنندگانی که روغن نارگیل مصرف کرده بودند شاهد بیشترین میزان افزایش در سطح HDL با میانگین ۱۵ درصد بودند.


منبع:خبرگزاری مهر/

 

پست های مرتبط